Een veilige avond uit, doen we samen

Met de GRATIS Welkomstcheck van Checkbuster is uit eten gaan ook in deze tijd veilig en simpel! In 5 eenvoudige stappen genieten uw gasten snel, verantwoord en lekker bij u aan tafel.

download uw gratis poster

Supersnelle welkomstcheck

De afhandeling van de Corona intake-gesprekken gaat super snel met onze, in de praktijk reeds bewezen, app.

Veilig en AVG-proof

De privacy van uw gasten is belangrijk. Persoonlijke gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard en alleen vrijgegeven bij een uitbraak.

Gratis gepersonaliseerd

Upload uw bedrijfslogo in ons Checkbuster NXT-platform en u ontvangt gratis uw eigen gepersonaliseerde poster!

Supersnelle gezondheidscheck

De vereiste welkomstcheck is snel en eenvoudig af te handelen met onze app Checkbuster NXT. Hierdoor verkort u de wachttijden aan de deur en vermindert u de belasting op uw personeel.

Hoe het werkt?
Laat uw gasten bij uw entree de QR-code op de welkomstcheck-poster met hun smartphone scannen. Zijn alle vragen ingevuld en krijgen zij een groen scherm? Dan zijn zij hartelijk welkom in uw zaak. Wel zo veilig voor uw overige gasten én uw medewerkers.

De privacy van uw gasten geborgd

Uw gasten hoeven zich gelukkig geen zorgen te maken over hun privacy. Persoonlijke gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard. Wij geven hun gegevens alleen vrij in het geval van een Corona-uitbraak in uw zaak.  Zo kunt u hen bereiken wanneer dit nodig is en zijn hun gegevens verantwoord beschermt. Hoe veilig wilt u het hebben?

Gratis met uw eigen logo

Gratis uw bedrijfslogo in het scherm van uw gasten? Dat kan ook! Upload uw bedrijfslogo in onze app en download uw gepersonaliseerde poster. Uw logo wordt dan ook getoond in het telefoonscherm van uw gasten tijdens de gezondheidscheck!