Samen gaan we veilig en vertrouwd op reis

Met de GRATIS Welkomstcheck van Checkbuster gaan we veilig en verantwoord op reis. In 5 eenvoudige stappen checken uw gasten snel en veilig in.

Download uw gratis poster

Supersnelle welkomstcheck

De afhandeling van de Corona intake-gesprekken gaat super snel met onze, in de praktijk reeds bewezen, app.

Veilig en AVG-proof

De privacy van uw gasten is belangrijk. Persoonlijke gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard en alleen vrijgegeven bij een uitbraak.

Gratis gepersonaliseerd

Upload uw bedrijfslogo in ons Checkbuster NXT-platform en download uw gratis gepersonaliseerde poster!

Supersnelle welkomstcheck

Verkort de wachtrijen voor uw gasten en de belasting op uw personeel, door uw gasten de geëiste gezondheidscheck snel en eenvoudig uit te laten voeren in de Checkbuster NXT-app. Via hun smartphone beantwoorden zij eenvoudig de vereiste vragen met betrekking tot hun gezondheid. Of het verantwoord, voor uw personeel en overige gasten, is om hen bij u te laten verblijven ziet u direct op het scherm verschijnen. Zo borgt u de gezondheid van alle aanwezigen in uw verblijf of camping.

Hoe het werkt?
Laat bezoekers bij uw entree de QR-code op de welkomstcheck-poster met hun smartphone scannen. Zijn alle vragen ingevuld en krijgen zij een groen scherm? Dan zijn zij hartelijk welkom. Wel zo veilig voor uw kwetsbare cliënten én uw medewerkers.

De privacy van uw gasten geborgd

Uw gasten hoeven zich gelukkig geen zorgen te maken over hun privacy. Persoonlijke gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard. Wij geven hun gegevens alleen vrij in het geval van een uitbraak van Corona in uw verblijf.  Zo kunt u hen bereiken wanneer dit nodig is en zijn hun gegevens verantwoord beschermt. Hoe veilig wilt u het hebben?

Gratis met uw eigen logo

Gratis uw bedrijfslogo in het scherm van uw gasten? Dat kan ook! Upload uw bedrijfslogo in onze app en download uw gepersonaliseerde poster. Uw logo wordt dan ook getoond in het telefoonscherm van uw gasten tijdens de gezondheidscheck!