Samen gaan we veilig naar de sauna

Met de GRATIS Welkomstcheck van Checkbuster houdt u het ontvangen van uw gasten veilig en simpel! In 5 simpele stappen bezoeken uw gasten snel en veilig uw sauna.

Download uw gratis poster

Supersnelle welkomstcheck

De afhandeling van de Corona intake-gesprekken gaat super snel met onze, in de praktijk reeds bewezen, app.

Veilig en AVG-proof

De privacy van uw gasten is belangrijk. Persoonlijke gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard en alleen vrijgegeven bij een uitbraak.

Gratis gepersonaliseerd

Upload uw bedrijfslogo in ons Checkbuster NXT-platform en download uw gratis gepersonaliseerde poster!

Supersnelle welkomstcheck

Laat uw gasten voortaan sneller van hun saunabezoek genieten door hen een gezondheidscheck eenvoudig via de Checkbuster NXT-app uit te laten voeren. Hiermee verkort u de wachtrijen bij de entree en vermindert u de extra belasting op uw personeel die de maatregelen met zich meebrengen. Via de checklist op hun smartphone beantwoorden zij de vereiste gezondheidsvragen. Zo verwelkomt u uw gasten verantwoord en vertrouwd in uw accommodatie.

Hoe het werkt?
Laat bezoekers bij uw entree de QR-code op de welkomstcheck-poster met hun smartphone scannen. Zijn alle vragen ingevuld en krijgen zij een groen scherm? Dan zijn zij hartelijk welkom. Wel zo veilig voor uw kwetsbare cliënten én uw medewerkers.

Borg de privacy van uw gasten

Uw gasten hoeven zich in uw accommodatie toch zeker geen zorgen te maken over hun privacy? Persoonlijke gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard. Wij geven hun gegevens alleen vrij in het geval van een uitbraak van Corona in uw verblijf.  Zo kunt u hen bereiken wanneer dit nodig is en zijn hun gegevens verantwoord beschermt. Hoe AVG-proof wilt u het hebben?

Gratis met uw eigen logo

Gratis uw bedrijfslogo in het scherm van uw gasten? Dat kan ook! Upload uw bedrijfslogo in onze app en download uw gepersonaliseerde poster. Uw logo wordt dan ook getoond in het telefoonscherm van uw gasten tijdens de gezondheidscheck!