Samen gaan we weer veilig op bezoek bij onze dierbaren

Hoe gaat u verantwoord om met het toelaten van bezoekers aan uw zorginstelling? Met de GRATIS Welkomstcheck van Checkbuster houdt u het ontvangen van bezoek veilig en simpel! In 5 eenvoudige stappen snel en veilig op bezoek bij uw cliënten.

Download uw gratis poster

Supersnel welkomstgesprek

De afhandeling van de Corona intake-gesprekken gaat super snel met onze, in de praktijk reeds bewezen, app.

Veilig en AVG-proof

De privacy van uw bezoekers is belangrijk. Persoonlijke gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard en alleen vrijgegeven bij een uitbraak.

Gratis gepersonaliseerd

Upload uw bedrijfslogo in ons Checkbuster NXT-platform en download gratis uw eigen gepersonaliseerde poster!

Supersnelle gezondheidscheck

De vereiste welkomstcheck is snel en eenvoudig af te handelen met onze app Checkbuster NXT. Hierdoor verkort u de wachttijden aan de deur en vermindert u de belasting op uw personeel.

Hoe het werkt?
Laat bezoekers bij uw entree de QR-code op de welkomstcheck-poster met hun smartphone scannen. Zijn alle vragen ingevuld en krijgen zij een groen scherm? Dan zijn zij hartelijk welkom. Wel zo veilig voor uw kwetsbare cliënten én uw medewerkers.

Waarborg de privacy van uw bezoekers

Bezoekers hoeven zich gelukkig geen zorgen te maken over hun privacy. Persoonlijke gegevens worden maximaal 14 dagen bewaard. Wij geven hun gegevens alleen vrij in het geval van een Corona-uitbraak in uw zaak.  Zo kunt u hen bereiken wanneer dit nodig is en zijn hun gegevens verantwoord beschermt. Hoe veilig wilt u het hebben?

Gratis met uw eigen logo

Gratis uw bedrijfslogo in het scherm van uw bezoekers? Dat kan ook! Upload uw bedrijfslogo in onze app en download uw gepersonaliseerde poster. Uw logo wordt dan ook getoond in het telefoonscherm van uw bezoekers tijdens de gezondheidscheck!